Content feed Comments Feed


Υπέρ της άμεσης έναρξης των εργασιών για την κατασκευή του γηπέδου του ΠΑΟ στον Βοτανικό τάχθηκε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων. Συγκεκριμένα το Δ.Σ. αποφάσισε κατά πλειοψηφία με ψήφους 30 υπέρ και 5 κατά, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων αποφάσισε να εξουσιοδοτήσει τον Δήμαρχο Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη:...

1. Να αποστείλει στην Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Τ. Μπιρμπίλη και στον ΟΡΣΑ τις απαντητικές επιστολές των ενδιαφερομένων μερών, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας διαβούλευσης που έγινε από το Δήμο Αθηναίων.

και

2. Να γνωστοποιήσει στην Υπουργό ότι:

* Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων ζητά την άμεση έναρξη εργασιών για το γήπεδο σύμφωνα με την απόφαση του ΣτΕ και την οικοδομική άδεια που έχει εκδοθεί από την Διεύθυνση Οικοδομικών και Κτιριοδομικών Κανονισμών (ΔΟΚΚ) με τη συνεργασία του Δήμου.
* Ο Δήμος Αθηναίων εγγυάται την ικανοποίηση των προϋποθέσεων που θα θέσει το αρμόδιο Υπουργείο σε συνεργασία μαζί του, για τη δημιουργία του γηπέδου, καθώς και την ιδιοκτησία των χώρων που νομίμως έχει αποκτήσει για την ανέγερση του γηπέδου.

Facebook

Twitter

E-Mail Επικοινωνίας

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
athinapress@gmail.com
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Η πολιτική εξαπάτηση του Γ. Παπανδρέου

Γ. Παπανδρέου: Λεφτά υπάρχουν!

Εφημερίδες

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου