Content feed Comments Feed


Ο Εκπρόσωπος της Ν.Δ., Πάνος Παναγιωτόπουλος, απαντώντας στην κίνηση του ΠΑΣΟΚ να ζητήσει τη σύσταση 3 εξεταστίκών επιτροπών δήλωσε τα εξής: «Η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ παραβιάζει ”ανοικτές θύρες” με την πρωτοβουλία των βουλευτών της συμπολίτευσης για τη συγκρότηση των τριών Εξεταστικών Επιτροπών. Ήδη, ο Πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Αντώνης Σαμαράς, στη Σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ζήτησε να επικρατήσει διαφάνεια παντού και κάλεσε τον Πρωθυπουργό - αν επιθυμεί τη συγκρότηση Εξεταστικών Επιτροπών - να ξεκινήσει από το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου...

Είναι, λοιπόν, η θέση της Ν.Δ. γνωστή και δεδομένη.

Εκείνο, όμως, που επιβάλλεται να τονίσουμε είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε οι σχετικές κυβερνητικές ενέργειες να λειτουργήσουν στο πεδίο των εντυπώσεων, κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να προκαλέσουν αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα μείζονα προβλήματα της κρίσιμης συγκυρίας, που διανύουμε.

Η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ πρέπει, επιτέλους, να αναλάβει τις ευθύνες της και να προχωρήσει, χωρίς άλλη καθυστέρηση, στην κατάρτιση και εφαρμογή ενός συνολικού Εθνικού Σχεδίου εξόδου της Ελληνικής οικονομίας από την κρίση.

Όσο δεν το κάνει και είτε αναλώνεται σε κάθε είδους άλλες ενέργειες, είτε υιοθετεί μεμονωμένα μέτρα, χάνει πολύτιμο χρόνο και πλήττει, ακόμη περισσότερο, την αξιοπιστία της χώρας μας απέναντι στις Διεθνείς αγορές».

Facebook

Twitter

E-Mail Επικοινωνίας

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
athinapress@gmail.com
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Η πολιτική εξαπάτηση του Γ. Παπανδρέου

Γ. Παπανδρέου: Λεφτά υπάρχουν!

Εφημερίδες

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου