Content feed Comments Feed

Τις ευθύνες των πολιτών για την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο και τις γειτονιές της Αθήνας με τα σκουπίδια επισημαίνουν μεταξύ άλλων οι Οικολόγοι Πράσινοι. Όπως σημειώνουν η εικόνα της πόλης - χωματερής δεν έπεσε από τον ουρανό αλλά είναι αποτέλεσμα των επιλογών που κάνουμε όλοι μας και αναδεικνύουν τη βαθιά κρίση στην οποία έχει βυθιστεί η χώρα. Πολλοί ευθύνονται για την εικόνα αυτή μεταξύ αυτών και οι ίδιοι "οι πολίτες που αντί να είναι μέρος της λύσης του προβλήματος, μετατρέπονται σε μέρος του προβλήματος...

Φροντίζουμε ως πολίτες να είναι αστραφτερή η καθαριότητα μέσα στο σπίτι μας, αλλά συσσωρεύουμε τα βουνά από τα σκουπίδια έξω από την πόρτα του σπιτιού μας, μετατρέποντας τις γειτονιές και τους δρόμους μας σε χωματερές, δημιουργώντας εστίες μικροβίων σε μια εποχή μάλιστα που υποτίθεται πρέπει να λάβουμε μέτρα υγιεινής για να περιοριστεί η νέα γρίππη.

Δεν φαίνεται να ανησυχούμε που εμείς και τα παιδιά μας αναπνέουμε, βλέπουμε, πατάμε, ζούμε μέσα στα σκουπίδια χωρίς να είμαστε κλωσσάρ, άνθρωποι που ζούμε από τα αποφάγια ή τα υλικά των σκουπιδιών.

Facebook

Twitter

E-Mail Επικοινωνίας

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
athinapress@gmail.com
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Η πολιτική εξαπάτηση του Γ. Παπανδρέου

Γ. Παπανδρέου: Λεφτά υπάρχουν!

Εφημερίδες

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου