Content feed Comments Feed

Ο κ. Χρυσοχοΐδης προσπάθησε με νύχια και με δόντια να κρύψει την αλήθεια. Και έβαλε τις υπηρεσίες του υπουργείου του να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη, ακόμα και τους δημοσιογράφους.
Επιστρατεύθηκε ο διευθυντής Οικονομικών της ΕΛΑΣ ταξίαρχος κ. Παν. Φλήρης να... ενημερώσει εγγράφως το γραφείο του υπουργού ότι μέχρι την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου «δεν έχει εκδοθεί απόφαση για τον προσδιορισμό ή την καταβολή αμοιβής ή αποζημίωσης στον πρόεδρο και τα μέλη της ειδικής νομοπαρασκευαστικής επιτροπής» για να στηρίξει τον ισχυρισμό του ότι... αμισθί ήταν μέλος της επιτροπής ο Παν. Διώτης....



Υπάρχει όμως η απόφαση που υπέγραψε ο κ. Χρυσοχοΐδης ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη στις 24 Νοεμβρίου 2009 και η οποία δημοσιεύθηκε στο υπ’ αριθ. 3394 ΦΕΚ, με την οποία συγκροτεί την Ειδική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή, στα μέλη της οποίας είναι και ο Παν. Διώτης, και στην παρ. 5 του άρθρου 1 σημειώνεται ότι «Στον πρόεδρο και τα μέλη της ως άνω επιτροπής καταβάλλεται αποζημίωση, το ύψος της οποίας ορίζεται με απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη».

Τι μας λέτε λοιπόν, κύριε Χρυσοχοΐδη, ότι ο ευτυχώς διασωθείς Παν. Διώτης ήταν αμισθί μέλος της επιτροπής; Και προς τι η παραπλάνηση από τον κ. διευθυντή Οικονομικών της ΕΛΑΣ; Αν δεν υπήρχε μεθόδευση, θα έπρεπε έντιμα να είχε γράψει στο έγγραφο που σας έστειλε ότι αναμένεται η έκδοση της απόφασης των δύο υπουργών. Και φυσικά η αποζημίωση θα δοθεί αναδρομικά.

Όμως η απόφαση αυτή διαψεύδει κι άλλον έναν ισχυρισμό του κ. Χρυσοχοΐδη. Ότι ο Παν. Διώτης δεν είχε καμία σχέση εργασίας με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Μα αν δεν είχε, τότε πώς αναφέρεται στην απόφαση συγκρότησης της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής ως «ειδικός σύμβουλος στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη»;

Όλες αυτές οι προσπάθειες απόκρυψης της αμείλικτης πραγματικότητας είναι, κύριε Χρυσοχοΐδη, κινήσεις πανικού! Γιατί αντιλαμβάνεστε πολύ καλά τις τεράστιες ευθύνες που έχετε. Γιατί αν είχατε τηρήσει τον νόμο, όπως απαιτείτε από τους πολίτες, ο Παν. Διώτης δεν θα ζούσε την τραγική περιπέτεια που ζει σήμερα.
Ξέρατε ότι δεν είχε πάρει το πτυχίο κι όμως στην απόφασή σας τον αναφέρετε ως δικηγόρο.

Το αδίκημα είναι καραμπινάτο. Πέραν των πολιτικών ευθυνών που είναι αυταπόδεικτες...

(Από το ΠΑΡΟΝ της Κυριακής)

Facebook

Twitter

E-Mail Επικοινωνίας

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
athinapress@gmail.com
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Η πολιτική εξαπάτηση του Γ. Παπανδρέου

Γ. Παπανδρέου: Λεφτά υπάρχουν!

Εφημερίδες

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου