Content feed Comments Feed

Άρης Σπηλιωτόπουλος και Φώφη Γεννηματά μιλώντας σήμερα το πρωί σε "Αθήνα 9,84"  και Μέγκα αντίστοιχα, ξεκαθάρισαν ότι δεν ενδιαφέρονται να διεκδικήσουν το Δήμο της Αθήνας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, βάζοντας ένα τέλος στη φημολογία των τελευταίων ημερών...

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», με τον Γιώργο Οικονομέα και τον Δημήτρη Καμπουράκη, η Φώφη Γεννηματά ξεκαθάρισε ότι δεν την ενδιαφέρει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια δήμαρχος Αθηναίων με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, στις εκλογές του 2010. Η υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης επεσήμανε ότι έχει αρκετή δουλειά στο κυβερνητικό πόστο που της έχει αναθέσει ο Γιώργος Παπανδρέου, προσθέτοντας ότι έχει ήδη περάσει από τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ως Υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιώς.

Από την μεριά του Άρης Σπηλιωτόπουλος μιλώντας στο δημοτικό ραδιόφωνο του 9,84 και στον Χρήστο Ράπτη απαντώντας στην ερώτηση αν τον ενδιαφέρει να είναι υποψήφιος για το Δήμο της Αθήνας ξεκαθάρισε λέγοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει. "Το ακούω, το διαβάζω αλλά δεν με αφορά" είπε και προχώρησε ένα βήμα παραπέρα λέγοντας ότι "η Αθήνα έχει δήμαρχο που κάνει καλά τη δουλειά του".

Facebook

Twitter

E-Mail Επικοινωνίας

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
athinapress@gmail.com
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Η πολιτική εξαπάτηση του Γ. Παπανδρέου

Γ. Παπανδρέου: Λεφτά υπάρχουν!

Εφημερίδες

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου