Content feed Comments Feed


Παρακολουθούμε όλοι άναυδοι την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να προτείνει όσα μας είχε υποσχεθεί ο Καραμανλής προεκλογικά. Με τη βοήθεια των τηλεαστέρων – αναλυτών, οι οποίοι είναι απορίας άξιον πώς τολμούν να βρίσκονται ακόμη στον αέρα αφού κανένα κανάλι δεν έχει άδεια, ο κ. Παπανδρέου και η παρέα του έχει εξαπολύσει μια οικονομική τρομοκρατική επίθεση στη νοημοσύνη μας. Νομίζει ότι όλοι είμαστε αμερικανάκια και πως με την τηλεοπτική προπαγάνδα θα «τσιμπήσουμε». Δεν διδάχτηκε τίποτα από την προηγούμενη κυβέρνηση. Μέσα σε 60 και κάτι μέρες διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ οι απίστευτοι σαλτιμπάγκοι που ανέλαβαν την εξουσία μάς έχουν φλομώσει στο ψέμα...

Διόρισαν μέσω «ανοιχτής διακυβέρνησης» αποτυχημένους πολιτευτές ως Περιφερειάρχες. Επέλεξαν μέσω «ανοιχτής διακυβέρνησης» όλους τους δικούς τους. Άνοιξαν το ασφαλιστικό χωρίς λόγο και αιτία. Δεν τήρησαν ούτε τις προσωπικές τους υποσχέσεις με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον νέο υπουργό Οικονομικών, ο οποίος μας είχε υποσχεθεί τον Ιούνιο ότι θα μείνει πέντε χρόνια στην Ευρωβουλή και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ο οποίος δύο βδομάδες πριν τις εκλογές έλεγε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Κόσμος του Επενδυτή» ότι «δεν πρόκειται ποτέ να αναλάβω το υπουργείο Εξωτερικών».

Αλλά δεν πειράζει. Θα μείνουν οι ίδιοι άναυδοι με την κοινωνία, όταν ξεσπάσει και θα είναι πολύ σύντομα. Τότε δεν θα σώσει κανείς ούτε την σοσιαλ(ηστρ)ική κυβέρνηση, ούτε τους περίφημους τηλεοπτικούς και άλλους αναλυτές.

Ο αόρατος

[πηγή]

Facebook

Twitter

E-Mail Επικοινωνίας

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
athinapress@gmail.com
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Η πολιτική εξαπάτηση του Γ. Παπανδρέου

Γ. Παπανδρέου: Λεφτά υπάρχουν!

Εφημερίδες

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου