Content feed Comments Feed

Ολοκλωρώθηκε πριν από λίγο ο 26ος Γύρος της Αθήνας που διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά ο Δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης. Ο καλός καιρός βοήθησε και χιλιάδες Αθηναίοι κατέβηκαν στο κέντρο της Αθήνας και έλαβαν μέρος στον αγώνα που φέτος ήταν αφιερωμένος στους νέους ανθρώπους και τη δύναμη της ψυχής τους. Η εκκίνηση για τις διαδρομές των οκτώ και τριάμισι χιλιομέτρων δόθηκε στην Πλατεία Κοτζιά ενώ τα άτομα με αναπηρία ξεκίνησαν από την Πλατεία Μοναστηρακίου και τερμάτισαν μαζί με όλους τους συμμετέχοντες έξω από το Δημαρχιακό Μέγαρο...
Ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στο Γύρο της Αθήνας, τόνισε μεταξύ άλλων:
«Για ακόμη μία χρονιά, ο Δήμος Αθηναίων, και πιο συγκεκριμένα ο Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης, διοργανώνει τον Γύρο της Αθήνας, που φέτος είναι αφιερωμένος στα παιδιά, στα λίγο μεγαλύτερα παιδιά και στα άτομα με αναπηρίες. Γι’ αυτό, σημασία δεν έχει η νίκη, ποιος θα βγει πρώτος, δεύτερος ή τρίτος, αλλά η συμμετοχή. Εύχομαι του χρόνου, να είναι ακόμα καλύτερος και μεγαλύτερος, μια και φέτος, όπως γνωρίζετε, λόγω αλλεπάλληλων εκλογικών αναμετρήσεων, καθυστερήσαμε περίπου ένα μήνα.

Ο Γύρος της Αθήνας είναι ένας θεσμός που έχει ταυτιστεί με τον Δήμο και την πόλη μας, ανεξάρτητος, όμως, από την παρουσία προσώπων στο Δήμο.

Θέλω να ευχαριστήσω στο πρόσωπο του Βασίλη Κικίλια όλους τους συνεργάτες και τους εργαζόμενους του ΟΝΑ, αλλά και τους εργαζόμενους σε ολόκληρο τον Δήμο, που βοήθησαν, σε μία στιγμή μάλιστα που έχουν τα προσωπικά τους προβλήματα, τα οποία και άφησαν στην άκρη. Είναι άνθρωποι, οι οποίοι δεν αγωνίζονται για να μονιμοποιηθούν, αγωνίζονται για να μην απολυθούν. Εύχομαι του χρόνου όλα να είναι καλύτερα».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων Βασίλης Κικίλιας δήλωσε:
“Οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι έδωσαν και φέτος δυναμικό παρόν. Ο 26ος Γύρος της Αθήνας ήταν αφιερωμένος στους νέους ανθρώπους και τη δύναμη της ψυχής τους. Εμείς στον ΟΝΑ πιστεύουμε στα νέα παιδιά και αγωνιζόμαστε γι’ αυτά”.

Παράλληλα τόνισε ότι “στον Οργανισμό Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων εργάζονται 408 συμβασιούχοι γυμναστές, διοικητικοί υπάλληλοι και εργάτες διαφόρων ειδικοτήτων. Θέλω να πω ότι σέβομαι απολύτως τον αγώνα αυτών των παιδιών και συμμερίζομαι την αγωνία τους για να μην βρεθούν στο δρόμο. Εύχομαι να βρεθεί σύντομα λύση στο πρόβλημά τους”.

Facebook

Twitter

E-Mail Επικοινωνίας

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
athinapress@gmail.com
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Η πολιτική εξαπάτηση του Γ. Παπανδρέου

Γ. Παπανδρέου: Λεφτά υπάρχουν!

Εφημερίδες

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου