Content feed Comments Feed

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά Κώστας Μαρκόπουλος σχολίασε, μιλώντας στο Κανάλι 1 του Πειραιά, ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να μιλά έτσι για τη ΝΔ, τονίζοντας πως ο επίτιμος δεν βοηθά σε καμιά περίπτωση ούτε το πολιτικό σύστημα και τον τόπο, ούτε τη ΝΔ που τον αγκάλιασε και τον έκανε πρωθυπουργό.

Απαντώντας, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη Γιάννης Πευκιανάκης, σχολίασε αιχμηρά: "Θεωρώ υποχρέωση να ζητήσω συγγνώμη, για λογαριασμό του κ. Μητσοτάκη, διότι πράγματι διέπραξε το βαρύ ατόπημα να μιλήσει για τη βαθιά κρίση που αντιμετωπίζει σήμερα η πατρίδα μας, χωρίς προηγουμένως να πάρει την άδεια του κ. Κ. Μαρκόπουλου"...

Σχολιάζοντας την κόντρα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης δήλωσε ότι: "Η παράταξη, σε μία κομβική περίοδο, δεν μπορεί 16 χρόνια μετά να πληρώνει την κρίση των σχέσεων μεταξύ των κ.κ. Μητσοτάκη και Σαμαρά. Εκεί προφανώς 'ποντάρισαν' οιά νθρωποι του ΠΑΣΟΚ αβαντάροντας την υποψηφιότητα του κ. Σαμαρά. Επαναλαμβάνω την έκκλησή μου και προς τους δύο, την οποία έκανα το καλοκαίρι του 1993: Βρείτε τα πριν έρθει η καταστροφή".

Facebook

Twitter

E-Mail Επικοινωνίας

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
athinapress@gmail.com
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Η πολιτική εξαπάτηση του Γ. Παπανδρέου

Γ. Παπανδρέου: Λεφτά υπάρχουν!

Εφημερίδες

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου