Content feed Comments Feed

Ταύτιση απόψεων υπήρξε στη σημερινή συνάντηση του δημάρχου Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Σπύρο Βούγια, στο δημαρχιακό μέγαρο για το ζήτημα της υποβάθμισης της ποιότητας ζωής στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε η συγκρότηση μικτής επιτροπής για το συγκεκριμένο πρόβλημα, στην οποία θα μετέχουν εκπρόσωποι του υπουργείου, φορέων, κατοίκων, εμπόρων και μη κυβερνητικών οργανώσεων...

Ο κ. Βούγιας δήλωσε μετά τη συνάντηση, ότι "είμαστε δίπλα στην προσπάθεια του δήμου, θα αναλάβουμε ό,τι μας αναλογεί ως υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ώστε, να βοηθήσουμε να αλλάξει η εικόνα του ιστορικού κέντρου".

Συμπλήρωσε δε, ότι θα έχει επαφές και με τις άλλες παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου για τον καλύτερο συντονισμό, ενώ ο υφυπουργός έκανε λόγο και για τη δημιουργία κοινών μικτών περιπολιών της Ελληνικής Αστυνομίας και της Δημοτικής Αστυνομίας.

Από την πλευρά του, ο κ. Κακλαμάνης δήλωσε ότι προσυπογράφει αυτά που είπε ο κ. Βούγιας και εξέφρασε τη χαρά του που θα συσταθεί μόνιμη επιτροπή για την παρακολούθηση και επίλυση όλων αυτών των προβλημάτων.

Εξάλλου, ο κ. Κακλαμάνης αναφερόμενος στις εκδηλώσεις μνήμης του αδικοχαμένου Αλέξη Γρηγορόπουλου, επεσήμανε ότι "οφείλουμε να την τιμήσουμε ειρηνικά βγάζοντας ένα μόνο μήνυμα την απόλυτη καταδίκη της βίας από όπου και αν αυτή προέρχεται. Θέλω να πιστεύω και εύχομαι ότι ο Δεκέμβριος του 2008 δεν θα επαναληφθεί, διότι ούτε η πόλη της Αθήνας αντέχει κάτι τέτοιο, ούτε η πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά της το επιτρέπει. Πρόσθεσε δε, ότι θα τιμήσουμε τον Αλέξη εάν είμαστε σιωπηλοί ή αν θέλετε μέσω της εκκωφαντικής αλλά μαζικής μας σιωπής".

Facebook

Twitter

E-Mail Επικοινωνίας

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
athinapress@gmail.com
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Η πολιτική εξαπάτηση του Γ. Παπανδρέου

Γ. Παπανδρέου: Λεφτά υπάρχουν!

Εφημερίδες

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου