Content feed Comments Feed


Πολλαπλά μηνύματα προς την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, αλλά -κυρίως και πρωτίστως- στο εσωτερικό κομματικό μέτωπο της ΝΔ, περιείχε η πρώτη επίσημη ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. Σαμαράς, που παραδέχθηκε τα λάθη που έκανε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, σημείωσε ότι το κόμμα του θα ασκήσει συνεπή, συνετή, δυναμική και υπεύθυνη αντιπολίτευση. «Συνεπής αντιπολίτευση δεν σημαίνει παθητική αντιπολίτευση. Δεν πρόκειται να δώσουμε λευκή επιταγή στο ΠΑΣΟΚ, δεν θα επιτρέψουμε να βλάψει τη χώρα», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Σαμαράς...



Το ιδιαίτερο σημείο, όμως, της ομιλίας του ήταν το εσωκομματικό μήνυμα που απέστειλε, δείχνοντας ότι δεν θα ανεχθεί πράξεις που θα βλάψουν την πολύπαθη ενότητα της Νέας Δημοκρατίας.
«Βρίσκομαι εδώ μπροστά σας με απόλυτη συναίσθηση του χρέους που έχω να διαφυλάξω την ενότητα της παράταξης», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Επίσης, επανέλαβε τα περί «σφουγγαριού» για τα όσα έγιναν ή ειπώθηκαν έως την ημέρα των εσωκομματικών εκλογών. «Δεν υπάρχουν δικοί μου και μη, όλοι είμαστε το ίδιο. Εντολείς αυτού του μηνύματος ενότητας είναι οι 800.000 που ψήφισαν στις 29 Νοεμβρίου», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς.

Facebook

Twitter

E-Mail Επικοινωνίας

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
athinapress@gmail.com
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Η πολιτική εξαπάτηση του Γ. Παπανδρέου

Γ. Παπανδρέου: Λεφτά υπάρχουν!

Εφημερίδες

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου