Content feed Comments Feed

Ο Δήμος Αθηναίων με νέα ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο απαντά στον υπουργό Εσωτερικών για τα όσα ισχυρίζεται στην επιστολή που έστειλε το μεσημέρι στον Δήμαρχο. Ο κ. Ραγκούσης στην επιστολή του αναφερόμενος στην απεργία των συμβασιούχων το περασμένο Σαββατοκύριακο ισχυρίζεται τα εξής: "Παρά το γεγονός ότι η απεργία αυτή κηρύχθηκε για τρεις ημέρες παράνομη και καταχρηστική με δικαστική απόφαση, το κέντρο της Αθήνας παρέμεινε το προηγούμενο τριήμερο γεμάτο σκουπίδια. Αυτό το διαπίστωσαν όλοι, και ιδιαίτερα οι δημότες της Αθήνας, το βεβαίωσε δε η ΕΛΑΣ που είχε ζητήσει την επείγουσα αποκομιδή". Ο Δήμος μέσω του αρμόδιου Αντιδημάρχου Γιώργου Δημόπουλου έδωσε αποστομωτική απάντηση στον υπουργό αναφέροντας αναλυτικά τα σημεία που έγινε η αποκομιδή των σκουπιδιών σε συνεργασία με την αστυνομία...

"Η Ελληνική Αστυνομία για λόγους ασφάλειας ζήτησε από το Δήμο Αθηναίων να καθαριστούν οι δρόμοι: Πατησίων, Σταδίου, Ακαδημίας, Πανεπιστημίου, Σόλωνος, Βασ. Σοφίας καθώς και η Πλατεία Συντάγματος.
H Διεύθυνση Καθαριότητας, προέβη σε αποκομιδή απορριμμάτων με 172 δρομολόγια στους δρόμους Πατησίων, Σταδίου, Ακαδημίας, Πανεπιστημίου, Σόλωνος , Βασ. Σοφίας, Ιπποκράτους, Χαρ. Τρικούπη, Σκουφά, Πλ. Συντάγματος, Φιλελλήνων, Σουρή, Ξενοφώντος, Αμαλίας, Μαυρομματαίων, Τζωρτζ, Στουρνάρη, Μπουμπουλίνας, Σολωμού, Βασ. Ηρακλείου και Τοσίτσα καθώς και στην ευρύτερη περιοχή αυτών, εφόσον ήταν επιτρεπτή η πρόσβαση από την Ελληνική Αστυνομία.

Τα ανωτέρω στοιχεία είναι καταγεγραμμένα και πιστοποιούνται από το Γραφείο Κίνησης της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων καθώς και το Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων.

Facebook

Twitter

E-Mail Επικοινωνίας

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
athinapress@gmail.com
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Η πολιτική εξαπάτηση του Γ. Παπανδρέου

Γ. Παπανδρέου: Λεφτά υπάρχουν!

Εφημερίδες

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου