Content feed Comments Feed

Αποφασισμένος να διεκδικήσει εκ νέου το δήμο της Αθήνας, ακόμη και αν η Νέα Δημοκρατία δεν στηρίξει την υποψηφιότητα του εμφανίζεται ο Νικήτας Κακλαμάνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος της Αθήνας εμφανίζεται ιδιαίτερα εκνευρισμένος από τις διαρροές που θέλουν τον νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά να μην βλέπει με καλό μάτι την υποψηφιότητα του.

Σύμφωνα με τις ίδιες διαρροές, ο Αντώνης Σαμαράς θεώρει ότι ο Νικήτας Κακλαμάνης χρησιμοποίησε όλο τον μηχανισμό του δήμου Αθηναίων για να στηρίξει την υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη, παρά το γεγονός ότι οι δυο άντρες διατηρούσαν μια πολύ καλή προσωπική σχέση από την εποχή της Πολιτικής Άνοιξης. Τα σενάρια αυτά θέλουν τον νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατία να επιλέγει για υποψήφιο δήμαρχο της Αθήνας τον Άρη Σπηλιωτόπουλο.

Βέβαια σύμφωνα με τις πληροφορίες της Ηλεκτρονικής Αυτοδιοίκησης ο Αντώνης Σαμαράς και ο Νικήτας Κακλαμάνης δεν ψυχράθηκαν λόγω των γεγονότων για την εκλογή της νέας ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας. Οι σχέσεις των δύο άντρων είχαν διαταραχθεί εδώ και καιρό.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο δήμαρχος της Αθήνας συνομιλώντας με συνεργάτες του αναφέρει ότι σε κάθε περίπτωση θα είναι εκ νέου υποψήφιος για το δήμο, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι « Θα κατέβω μόνος μου»!

[πηγή]

Facebook

Twitter

E-Mail Επικοινωνίας

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
athinapress@gmail.com
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Η πολιτική εξαπάτηση του Γ. Παπανδρέου

Γ. Παπανδρέου: Λεφτά υπάρχουν!

Εφημερίδες

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου