Content feed Comments Feed


 
Εκτεθειμένος και πάλι ο Γιάννης Ραγκούσης, φαίνεται ότι δεν έχει αντιληφθεί τις ευθύνες που φέρει ως υπουργός και τα βάζει με τους εργαζόμενους συμβασιούχους στην καθαριότητα και το Δήμαρχο της Αθήνας. Η απειρία του στα νέα καθήκοντα που ανέλαβε προ δύο μηνών τον οδηγεί από την μία γκάφα στην άλλη εκθέτοντας τον εαυτό του και ολόκληρη την κυβέρνηση...

Σήμερα έστειλε επιστολή στον Νικήτα Κακλαμάνη και του ζητά να προβεί σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες προκειμένου να σταματήσει η απεργία των εργαζομένων και να ξεκινήσει άμεσα η αποκομιδή των σκουπιδιών. Δυστυχώς για τον ίδιο, η εμπειρία του Δημάρχου τον εξέθεσε για άλλη μια φορά αφού ο Νικήτας Κακλαμάνης έχει ήδη από χθες προβή σε όλες τις σχετικές διαδικασίες.

Στην απάντηση που εξέδωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων αναφέρει τα εξής:

Σήμερα στις 12.55 το μεσημέρι ο υπουργός Εσωτερικών κ. Ραγκούσης μου έστειλε επιστολή με την οποία με «παρακαλεί» να κινήσω τις νόμιμες διαδικασίες προκειμένου να ξεκινήσει η αποκομιδή των απορριμμάτων στην πόλη της Αθήνας.

Ενημερώνω τον κ. υπουργό ότι:

1. Οι νόμιμες διαδικασίες έχουν ξεκινήσει από το Δήμο της Αθήνας από χθες, επομένως κάπως αργά σκέφθηκε να παρέμβει για να εξομαλυνθεί μια κατάσταση που οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στη δική του αδιαλλαξία να ικανοποιήσει το βασικό αίτημα των απεργών « την μοριοδότηση στη θέση του οικείου φορέα»

2. Το αίτημα των απεργών υποστηρίζεται από την ΚΕΔΚΕ (ομόφωνα) και από όλες τις πολιτικές δυνάμεις της Βουλής, πλην της Κυβέρνησης

3. Αρνούμαι να ασχοληθώ με τις λοιπές ανακρίβειες που περιέχονται στην επιστολή του

Facebook

Twitter

E-Mail Επικοινωνίας

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
athinapress@gmail.com
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Η πολιτική εξαπάτηση του Γ. Παπανδρέου

Γ. Παπανδρέου: Λεφτά υπάρχουν!

Εφημερίδες

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου