Content feed Comments Feed

Μέσα στο χαμό που επικράτησε στην blogόσφαιρα για τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια, δεκάδες blogs εξαπέλυσαν επίθεση στον δημοσιογράφο Δημήτρη Τάκη με αφορμή τα όσα είπε στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Πρώτο το fimotro έγραψε: "Για αυτό εμείς οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να προσέχουμε τι γράφουμε και ποιον ενοχλούμε"!!! Η βλακώδης ατάκα της ημέρας από τον παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής στο Mega. Εύγε Δημήτρη. Κερδίζεις... επάξια το βραβείο της βλακείας...".

Ακολούθησαν δεκάδες άλλα blogs.

Το troktiko παραδεχόμενο ότι δεν είχε ακούσει τι ακριβώς είπε ο Δ. Τάκης έγραψε:
Δημήτρη Τάκη ευτυχώς που δεν σε πήραμε χαμπάρι το πρωί και τώρα είμαστε κομμάτια για να ασχοληθούμε μαζί σου!Επειδή όμως σε κράζει πολύς κόσμος μπορείς να μας ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς είπες;Είπες με λίγα λόγια ότι ο Σωκράτης στοχοποίησε κόσμο και καλά θα κάνουμε να προσέχουμε τι γράφουμε ... και να μην κατηγορούμε κόσμο; Ποιος ρε Τάκη;;Ποιος στοχοποίησε άνθρωπο;Επειδή εσύ εκεί στο MEGA είσαι καλά και βολεμένος και καλά κάνεις δηλαδή,λες ότι οι δημοσιογράφοι είναι ελεγχόμενοι εν ολίγοις;Ρε Τάκη...καλά κάνουν και σε βγάζουν μόνο καλοκαίρι..Και λίγο από Βουλή...Αλλά βέβαια..Μ αυτούς που βλέπεις κάθε μέρα στο περιστύλιο τα έχεις χάσει!

Τι είπε τελικά ο Δημήτρης Τάκης; Δείτε και ακούστε...


Facebook

Twitter

E-Mail Επικοινωνίας

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
athinapress@gmail.com
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Η πολιτική εξαπάτηση του Γ. Παπανδρέου

Γ. Παπανδρέου: Λεφτά υπάρχουν!

Εφημερίδες

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου