Content feed Comments Feed

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα τη στήριξη του στο πρόσωπο του Νικήτα Κακλμάνη για Δήμαρχο Αθηναίων στις προσεχείς δημοτικές εκλόγές. Στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στο Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγύης του Δήμου Αθηναίων, ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε μεταξύ άλλων:

"Θα ήθελα να σας πω ότι, για τη Νέα Δημοκρατία, μέσα από τη συζήτηση, που είχαμε, για άλλη μια φορά, διαπίστωσα και πάλι την ετοιμότητά σας, την ωριμότητά σας, τη σοβαρότητα και την αξιοπιστία σας, με την οποία θα διεκδικήσετε και πάλι την εμπιστοσύνη του δημότη, του πολίτη των Αθηνών.

Και θέλω να το ξέρετε: Ότι σε αυτή σας την προσπάθεια θα έχετε τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, η οποία πιστεύει σε αυτό το έργο που κάνετε και η οποία, σήμερα, βλέποντας στην πράξη τη μεγάλη κοινωνική σας παρέμβαση, αισθάνεται υπερήφανη ότι θα μπορέσει να βοηθήσει και στο μέλλον, για να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια. Η οποία, ιδιαίτερα, αυτές τις κρίσιμες ώρες που περνάμε, είναι απολύτως αναγκαία. Για να δώσουμε, εμείς πρώτοι, το παράδειγμα του πως θα πρέπει (σε σκληρές στιγμές για το μέσο Έλληνα) εκείνοι οι οποίοι έχουν, να αγωνιούν για εκείνους που δεν έχουν".

Facebook

Twitter

E-Mail Επικοινωνίας

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
athinapress@gmail.com
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Η πολιτική εξαπάτηση του Γ. Παπανδρέου

Γ. Παπανδρέου: Λεφτά υπάρχουν!

Εφημερίδες

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου