Content feed Comments Feed

Γνωστός για τα επικοινωνιακά του τερτίπια, ο Πέτρος Τατούλης έσπευσε να ανακοινώσει σήμερα εντελώς πρόχειρα και χωρίς καμία προετοιμασία, υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. 

Όταν ο Πετράν έμαθε ότι αναμένονται δηλώσεις Δράκου στην Καλαμάτα, κατάλαβε ότι ο Σαμαράς του αφιέρωνε Κιάμο "σφύριξα κι έληξες". Μόνο και μόνο λοιπόν για να προηγηθεί χρονικά από τις επίσημες δηλώσεις του Δημήτρη Δράκου στα τοπικά ΜΜΕ στην Καλαμάτα, ανάρτησε στο προσωπικό του blog τη δήλωση υποψηφιότητας.

Περιττό να σας πούμε ότι οι γραμμές του ίντερνετ (που δεν έχουν φτάσει ακόμα) στον Πάρνωνα και στον Ταϋγετο πήραν φωτιά, αναγκάζοντας τον πρώην βουλευτή να τηλεφωνεί σε δημοσιογράφους στην Αθήνα για να τους ενημερώσει σχετικά, στέλνοντας και με φαξ τη δήλωσή του. 

Την ίδια ώρα με επίσημη ανακοίνωση από το γραφείο τύπου, η Ν.Δ. ενημέρωνε ότι "στηρίζει πολιτικά τον Δημήτρη Δράκο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου" κλείνοντας οριστικά την πόρτα στον Π. Τατούλη, ο οποίος μένει με την αμφίβολη στήριξη του ΛΑΟΣ και με την ελπίδα ότι ο Γ. Παπανδρέου θα δει όνειρο "αλά Καραχασάν" και θα του δώσει το πράσινο χρίσμα. 

Facebook

Twitter

E-Mail Επικοινωνίας

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
athinapress@gmail.com
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Η πολιτική εξαπάτηση του Γ. Παπανδρέου

Γ. Παπανδρέου: Λεφτά υπάρχουν!

Εφημερίδες

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου