Content feed Comments Feed

Το Διαπολιτισμικό Κέντρο της Διεύθυνσης Αλλοδαπών του Δήμου Αθηναίων, η Microsoft Ελλάς και η ECDL Hellas ανακοίνωσαν τη συνέχεια της λειτουργίας του Προγράμματος "Απεριόριστες Δυνατότητες", με τη δημιουργία νέων τμημάτων τα οποία πλέον θα λειτουργούν εκτός από απογευματινές ώρες και τα πρωινά. Ήδη δέχονται νέες αιτήσεις συμμετοχής για τα καινούρια τμήματα. Τη διαχείριση του προγράμματος έχει αναλάβει το Ελληνικό Δίκτυο Επιστημόνων Πληροφορικής (ΕΔΕΠ)...

Στόχος της σημαντικής αυτής πρωτοβουλίας είναι η παροχή δωρεάν εκπαιδευτικών σεμιναρίων και η πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο ECDL στη χρήση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών σε μετανάστες, μέσω της συμμετοχής τους στις εξετάσεις πιστοποίησης γνώσεων πληροφορικής μετά το πέρας των μαθημάτων, προσφέροντάς τους ουσιαστικά νέες δυνατότητες στη διαδικασία αναζήτησης εργασίας, γεγονός που μακροπρόθεσμα ενισχύει τη συνοχή τους με τον ευρύτερο κοινωνικό ιστό.

Το πρόγραμμα στην Αθήνα αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τον Ιούνιο του 2010 και υπολογίζεται ότι συνολικά θα επιμορφωθούν περίπου 100 άτομα.

Το Πρόγραμμα "Απεριόριστες Δυνατότητες" προσφέρει σε μετανάστες του Δήμου Αθηναίων τη δυνατότητα, μέσω της παρακολούθησης ενός κύκλου μαθημάτων 60 διδακτικών ωρών, να εκπαιδευτούν πάνω στη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών, επεξεργασία και διαχείριση αρχείων, λογιστικών φύλλων, καθώς επίσης και χρήση του διαδικτύου.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Διαπολιτισμικό Κέντρο της Διεύθυνσης Αλλοδαπών του Δήμου Αθηναίων, Μαιζώνος 45 και Ψαρρών, Μεταξουργείο, 5ος όροφος και στο τηλέφωνο 210 5225284

Facebook

Twitter

E-Mail Επικοινωνίας

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
athinapress@gmail.com
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Η πολιτική εξαπάτηση του Γ. Παπανδρέου

Γ. Παπανδρέου: Λεφτά υπάρχουν!

Εφημερίδες

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου