Content feed Comments Feed

Στα μαχαίρια είναι για άλλη μια φορά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και η Άννα Διαμαντοπούλου. Αφορμή αυτή τη φορά είναι η επιστολή της υπουργού Παιδείας προς τον υπουργό Επικρατείας Παμπούκη με την οποία τον καλεί να συγκαλέσει έκτακτη σύσκεψη για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και των άλλων προβλημάτων στην Αθήνα. Η επιστολή αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του αρμόδιου υπουργού Προστασίας του Πολίτη. Το Μέγαρο Μαξίμου ζήτησε εξηγήσεις από την Διαμαντοπούλου.

Ο Χ. Παμπούκης επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της και της ζήτησε να του εξηγήσει γιατί έδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή την ώρα που είχε προγραμματιστεί από τον Χρυσοχοΐδη ειδική σύσκεψη για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας με τη συμμετοχή 48 δημάρχων του Λεκανοπεδίου, του Νομάρχη και της υφυπουργού Υγείας. Όπως έγινε γνωστό οι εξηγήσεις που δόθηκαν δεν ήταν επαρκείς. Μάλιστα κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου κατηγορούσαν την Άννα Διαματοπούλου για υπέρβαση αρμοδιοτήτων. Μπάχαλο...

Σύμφωνα με το Βήμα η Δίαμαντοπούλου είχε στείλει την επιστολή στις 30 Δεκεμβρίου και αποφάσισε να τη δόσει στη δημοσιότητα χθες. Προφανώς η Άννουλα έμαθε για τη σύσκεψη του Χρυσοχοΐδη χωρίς τη δικής της συμμετοχή αλλά με τη συμμετοχή της Φώφης. Πίσω από την κόντρα πολλοί βλέπουν τις δημοτικές εκλογές και τη διεκδίκηση του Δήμου της Αθήνας. Το παιχνίδι όμως δεν γίνεται για το Δήμο αλλά για την Περιφέρεια. Εκεί είναι το ζουμί... Και στο ΠΑΣΟΚ έχουν βγει ήδη τα μαχαίρια από τους μνηστήρες για τη θέση του επίσημου υποψηφίου Περιφερειάρχη Αττικής.

Facebook

Twitter

E-Mail Επικοινωνίας

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
athinapress@gmail.com
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Η πολιτική εξαπάτηση του Γ. Παπανδρέου

Γ. Παπανδρέου: Λεφτά υπάρχουν!

Εφημερίδες

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου