Content feed Comments Feed

Έγραψα παλαιότερα για την απαράδεκτη τακτική λάσπης του Γεωργίου Καμίνη και των συνεργατών του, εις βάρος του Νικήτα Κακλαμάνη δεν φανταζόμουν όμως πως η κατάσταση θα έφτανε σε τέτοια ακραία σημεία. Από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας το διαδίκτυο έχει γεμίσει viral videos, στο Twitter και το Facebook διάφοροι απίθανοι μαζικά συκοφαντούν χωρίς στοιχεία και χωρίς αιδώ τον Δήμαρχο Αθηναίων και φυσικά έχει πέσει στο στόχαστρο του τοτέμ της αντικειμενικής δημοσιογραφίας Στάθη Τσαγκαρουσιάνου και της γοητευτικής φυλλάδας του Lifo.

Αυτά όμως ήταν μέχρι χθες...


Πλέον βάλαμε μπροστά και την Dream Team. Πρώτα ο Παύλος Τσίμας χθες το βράδυ σε ένα ρεσιτάλ αντικειμενικής δημοσιογραφίας δημιούργησε ένα πάνελ για να μιλήσει για τις δημοτικές εκλογές (ιδιαίτερα στην Αθήνα) με καλεσμένους ένα βουλευτή του ΠΑΣΟΚ (Παντελής Οικονόμου), έναν της Δημοκρατικής Αριστεράς (Γρηγόρη Ψαριανό) και τον επικεφαλής της Δράσης Στέφανο Μάνο. Οι τρεις τους, που συμπτωματικά τα κόμματα τους συντάσσονται επισήμως πίσω από την υποψηφιότητα του Γεωργίου Καμίνη έδωσαν ρεσιτάλ αντικειμενικότητας και ζωγράφισαν γλαφυρά ένα καμβά από υπονοούμενα και σχόλια εις βάρους του Νικήτα Κακλαμάνη.

Αυτά όμως ήταν τα προεόρτια, σήμερα 11/11/2010 στις 12:00 έγινε το μεγάλο Jack Pot. Μαζεύτηκαν ορισμένες “φωτεινές” προσωπικότητες της δημοσιογραφικής και πολιτικής μας ζωής για να “χαλάσουν τη γιορτή του Νικήτα” σε οργανωμένη συνέντευξη τύπου στην αίθουσα ανταποκριτών ξένου τύπου της ΕΣΗΕΑ. Εκεί μαζεύτηκε όλος ο καλός ο κόσμος. Άνθρωποι πάνω από όλα ανεξάρτητοι και χωρίς ιδιοτελή κίνητρα για να χαλάσουν τη γιορτή του Νικήτα. Από ποιον να ξεκινήσεις και σε ποιον να τελειώσεις. Αποφάσισα να σταθώ απλώς σε 3 ίσα ίσα για να δείτε ποιες φωτεινές προσωπικότητες δεν θέλουν το Νικήτα Κακλαμάνη.

1. Γρηγόρης Ψαριανός

Ο -κατά δήλωση του στην εκπομπή του Παύλου Τσίμα που αναφέραμε χθες- μη επαγγελματίας πολιτικός. Όταν δεν είναι εκλεγμένος βουλευτής, οργανώνει κινήματα διάσωσης της ΑΕΚ, κάνει ραδιοφωνικές εκπομπές και κατεβαίνει και υποψήφιος Περιφερειάρχης ως εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς. Είπαμε όμως είναι μη επαγγελματίας πολιτικός. Υποθέτω πως στη λογική του 2 βουλευτικές θητείες, μία υποψηφιότητα περιφερειάρχη και πλείστα άλλα δεν τον κατατάσσουν στους πολιτικούς. Φαντάζομαι πως δεν οδηγεί και την βουλευτική Lexus, ενώ τους μισθούς του μάλλον τους καταθέτει υπέρ των αγωνιζόμενων στη Λωρίδα της Γάζα αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα, μιας και το μοναδικό που έχει σημασία είναι να χαλάσουμε την γιορτή του Νικήτα.

2. Στέλιος Κούλογλου

Ο μαχόμενος και ανεξάρτητος δημοσιογράφος. Ο άνθρωπος που μας ζάλισαν τα ούμπαλα επειδή του έκοψαν την εκπομπή του από τη ΝΕΤ. Ναι την ίδια που αν την έβλεπαν όσοι διαμαρτυρήθηκαν που κόπηκε μάλλον θα είχε στοιχειώδη διαφημιστικά έσοδα και δεν θα την έκοβαν. Βέβαια επειδή ο Στέλιος Κούλογλου είναι υπεράνω κράτησε επίπεδο. Μόλις εξελέγη το ΠΑΣΟΚ έστειλε (φαντάζομαι) το βιογραφικό του στο Opengov και πήρε θέση στο Δ.Σ. της ΕΡΤ. Παραιτήθηκε μόλις το Δ.Σ. ενέκρινε εκ νέου την εκπομπή φάρο για την ανεξάρτητη δημοσιογραφία με μειωμένο budget όπως τόνιζε μετ’ επιτάσεως ο εν λόγω ανεξάρτητος δημοσιογράφος. Βέβαια απλές ερωτήσεις του στυλ, γιατί μειωμένο budget; Μήπως επειδή πιο πριν έβγαζε υπερκέρδη ή παραγωγή ή απλά θα κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα για να βγει η χασούρα. Δεν έχει σημασία όμως το σημαντικό είναι να χαλάσουμε τη γιορτή του Νικήτα.

3. Νίκος Χρυσόγελος

Ο χαρούμενος οικολόγος με το φιστικί πουκάμισο. Ο άνθρωπος που ανέλαβε να εκπροσωπήσει τους Οικολόγους Πράσινους στο debate του 2009 και φρόντισε να μας πείσει όλους πως δεν ήξερε ούτε γιατί πήγε εκεί ούτε τι ήθελε να κάνει. Τώρα ως αντικειμενικός οικολόγος τάσσεται στο πλευρό του Γεωργίου Καμίνη απέναντι στον εχθρό του πρασίνου Ομέρ Πριόνη, που είχε το θράσος να φυτέψει μόνο 15000 δέντρα. Θα μου πει κάποιος γιατί δεν στήριζε ανοικτά και με τέτοιο πάθος τον Γεώργιο Αμυρά στον πρώτο γύρο που είχε μια ξεκάθαρη οικολογική πρόταση με βάση την εναλλακτική μετακίνηση; Τι θα πει γιατί; Γιατί πρέπει να χαλάσουμε την γιορτή του Νικήτα.

Δυστυχώς θλίβομαι που δεν ψηφίζω στον Δήμο Αθηναίων γιατί θα χάσω την ευκαιρία να ψηφίσω το Νικήτα Κακλαμάνη απέναντι στους ταγούς της χώρας που ανέλαβαν να χαλάσουν την γιορτή του. Άλλωστε και μόνο η στήριξη των συγκεκριμένων στο Γεώργιο Καμίνη μπορεί να αρκεί σε κάποιους για να ψηφίσουν τον οποιονδήποτε άλλο. Όμως η διαφορά είναι πως ο Γεώργιος Καμίνης δεν έχει καταθέσει καμία ουσιαστική πρόταση και κανένα ουσιαστικό πρόγραμμα για την πόλη. Πατάει στους καλά οργανωμένους μηχανισμούς λάσπης που τόσο καλά διαχειρίζονται κάποιοι και για τους οποίους αυτός δεν γνωρίζει προφανώς τίποτα για να ζητάει να πάρουμε την πόλη μας πίσω.

Πατάει πάνω σε θέματα που δεν είναι αρμοδιότητα του Δημάρχου, όπως αυτά της αστυνόμευσης και της λαθρομετανάστευσης για να αναδείξει πολιτικά ζητήματα που δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να λύσει ο ίδιος εκτός και αν του έχουν υποσχεθεί πως θα αναλάβει και υπουργός Προ.Πο. εκτός από Δήμαρχος αν κερδίσει. Γενικώς λασπολογεί, συστηματικά παρέα με τους προαναφερθέντες και άλλους πολλούς που είναι δήθεν οικολόγοι, δήθεν αριστεροί, δήθεν κάτι τέλος πάντων και κυρίως δεν έχουν κανένα συμφέρον πίσω από την όλη διαδικασία.

Απέναντι στην λάσπη λοιπόν και στην μπόχα και δυσωδία που αναδύεται από όλο αυτό το συνονθύλευμα αυτόκλητων υποστηρικτών και δήθεν ενδιαφερόμενων για το καλό της Αθήνας εγώ θα επέλεγα εκ νέου το Νικήτα Κακλαμάνη. Όμως εγώ δυστυχώς δεν ψηφίζω στην Αθήνα, όπως και πολλοί από αυτούς που θέλουν να του χαλάσουν την γιορτή φυσικά…

Πηγή

Facebook

Twitter

E-Mail Επικοινωνίας

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
athinapress@gmail.com
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Η πολιτική εξαπάτηση του Γ. Παπανδρέου

Γ. Παπανδρέου: Λεφτά υπάρχουν!

Εφημερίδες

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου