Content feed Comments Feed

Υπέρ των υποψηφίων δημάρχων που στηρίζει η Νέα Δημοκρατία σε Αθήνα, Πειραιά κai Θεσσαλονίκη τάχθηκε απόψε ο πρόεδρος του Λα.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης, μετά την συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος, το οποίο ενέκρινε τις τελικές αποφάσεις. Παράλληλα ο κ. Καρατζαφέρης, εμμέσως πλην σαφώς, τάχθηκε υπέρ του υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού, παραπέμποντας σε παλαιότερη δήλωσή του, κατά την συνάντηση που είχαν τον περασμένο Ιούλιο. Ο πρόεδρος του Λα.Ο.Σ. είπε ότι υπάρχουν υπεκφυγές όπως η πρόταση για ψήφο κατά συνείδηση από κάποια κόμματα, και από άλλα προτάσεις εναντίον του νόμου, όπως η ψήφος σε άκυρο ψηφοδέλτιο.
 Όπως είπε ο πρόεδρος του Λα.Ο.Σ. στην Αθήνα δεν μπορεί να στοιχηθεί «με τον άνθρωπο που βγάζει μονομερώς αποφάσεις υπέρ των λαθρομεταναστών, που λέει ότι η ανακατασκευή των δημοτικών κτιρίων θα γίνει για να μείνουν οι παράνομοι μετανάστες» αναφερόμενος στον κ.Καμίνη, και υποστήριξε επίσης, ότι προσβάλλεται η Αθήνα από την παρουσία λαθρομεταναστών και ως εκ τούτου «δεν μπορούμε να στηρίξουμε Καμίνη»...


Στο δήμο Θεσσαλονίκης θα στηρίξει τον Κώστα Γκιουλέκα γιατί όπως είπε, ο κ.Μπουτάρης είναι της λογικής «Ρεπούση και Δραγώνα».

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι Θεσσαλονικείς θα επιλέξουν δήμαρχο που θέλει να αλλάξει την οδό Αγίου Δημητρίου σε οδό Κεμάλ Ατατούρκ» είπε ο κ.Καρατζαφέρης και υποστήριξε ότι ο κ. Μπουτάρης δεν μπορεί να υπερασπίσει τα συμφέροντα της Θεσσαλονίκης.

Στον δήμο Πειραιά ο Λα.Ο.Σ. θα στηρίξει τον Βασίλη Μιχαλολιάκο και ο κ.Καρατζαφέρης είπε ότι δεν μπορεί να καταλάβει πως μπορεί να ψηφιστεί ένας άνθρωπος που - όπως υποστήριξε - δεν καταλαβαίνει τις ανάγκες του Πειραιά. Είπε ότι ο κ. Μίχας «έσκιζε τα κοστούμια του τότε με την Κόσκο» και δεν έβλεπε ότι τα συμφέροντα του Πειραιά, τα οποία προωθούσε - όπως είπε - η παρουσία των κινέζων στο λιμάνι.

Αναφερόμενος στο τι θα πράξει για την περιφέρεια Αττικής ο κ. Καρατζαφέρης παρέπεμψε σε παλαιότερη δήλωσή του σε συνάντησή τους τον περασμένο Ιούλιο, στηρίζοντας εμμέσως πλην σαφώς τον Γιάννη Σγουρό.

Facebook

Twitter

E-Mail Επικοινωνίας

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
athinapress@gmail.com
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Η πολιτική εξαπάτηση του Γ. Παπανδρέου

Γ. Παπανδρέου: Λεφτά υπάρχουν!

Εφημερίδες

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου