Content feed Comments Feed


Η παραπληροφόρηση και το ψέμα για την "ψήφο" Καμίνη πάει κι έρχεται. Περισσότερη εντύπωση προκαλεί όχι μόνο το κουκούλωμα(οτι δεν ψηφίζει στον Δήμο Αθηναλιων), αλλά το συνειδητό ψέμα (ότι ψήφισε στην Αθήνα) ορισμένων καναλιών, ραδιοφώνων και ηλεκτρονικών εφημερίδων υπέρ δημότη Νέας Σμπύρνης κ. Καμίνη. Και σήμερα κανείς δεν τόλμησε να τον ρωτήσει αν ψήφισε στο σχολείο του Κολωνού που επισκέφθηκε. Η προστασία με την οποία περιβάλλουν τον κ. Καμίνη τα καθεστωτικά και φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης είναι εξόφθαλμη και άκρως εξοργιστική. 

Τελικά έχει δίκιο ο Κακλαμάνης που τον αποκαλεί Συνήγορο της Κυβέρνησης. Από αύριο τον βλέπουμε και Συνήγορο των διαπλεκόμενων ΜΜΕ. Όταν δουλεύει και κοροϊδεύει τους ίδιους τους ψηφοφόρους, σε αγαστή συνεργασία με το σύστημα των ΜΜΕ που τον προστατεύει, με αυτόν τον εξοργιστικό τρόπο είναι δυνατόν να ζητά και την ψήφο μας...; Γι' αυτό σήμερα τον στέλνουμε για σολάριουμ.. βαθύ μαύρισμα!

Για παράδειγμα:
Δείτε πού ψήφισε σήμερα  ο κ. Καμίνης σύμφωνα με τη zougla

Και δείτε που ψήφισε την προηγούμενη Κυριακή

Μια από τις κύριες πηγές συνειδητής παραπληροφόρησης δεν είναι άλλο από το Αθηναϊκό Πρακτορείο ειδήσεων (ΑΠΕ) που παρουσιάζει την είδηση ως εξής (δείτε τον τίτλο):


Ενώ λοιπόν στον τίτλο γράφει ότι ο κ. Καμίνης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, στο κείμενο δεν γράφει πού. γιατί ξέρουν ότι ο κ. Καμίνης ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ. Έτσι όποιο από τα ΜΜΕ δεν νωρίζει πέφτει θύμα του ψέματος και της παραπληροφόρησης συνδιάζοντας την επίσκεψη Καμίνη σε σχολείο με τη δήθεν άσκηση του εκλόγικού του δικαιώματος.


ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΜΕ... ΟΞΩΩΩΩ



Ένα τηλεοπτικό πλάνο, μια φωτογραφία του Γ. Καμίνη να είναι πάνω από την κάλπη και να ψηφίζει ρε παιδιά... γιατί δεν υπάρχει τόσο ντροπαλός είναι;

Facebook

Twitter

E-Mail Επικοινωνίας

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
athinapress@gmail.com
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Η πολιτική εξαπάτηση του Γ. Παπανδρέου

Γ. Παπανδρέου: Λεφτά υπάρχουν!

Εφημερίδες

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου