Content feed Comments Feed

 
Σε γκάφα ολκής υπέπεσε ο Γ. Ραγκούσης πάνω στην αγωνία του να διασώσει τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ Γ. Καμίνη στον Δήμο Αθηναίων. Όπως αποδείχτηκε τελικά οι βούλγαροι που εγράφησαν παράτυπα - χωρίς την φυσική τους παρουσία - δηλώνοντας ανύπαρκτες διευθύνσεις, είναι υποστηρικτές βουλγάρας υποψηφίας δημοτικής συμβούλου στον συνδυασμό του Γ. Καμίνη.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων "από μαρτυρία που περιέχεται στο πόρισμα αποκαλύπτεται η ουσία της υπόθεσης. Μάρτυρας αναφέρει ότι οι Βούλγαροι παρακινήθηκαν στην εγγραφή από ομοεθνή τους, προκειμένου να τον στηρίξουν στην εκλογή του. Ο συνδυασμός "Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας" του Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος καταρτίσθηκε και ανακηρύχθηκε πολύ πριν ανακύψει το θέμα, δεν έχει υποψήφιο Βούλγαρο(α) υπήκοο. Αντιθέτως, άλλοι συνδυασμοί έχουν στα ψηφοδέλτιά τους Βούλγαρους υποψήφιους".

Καμίνης και κυβέρνηση επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν το θέμα που έφερε η εφημερίδα το Ποντίκι με τις ανύπαρκτες διευθύνσεις βουλγάρων που είχαν συμπεριληφθεί στους εκλογικούς καταλόγους. Και τελικά έπεσαν στην παγίδα που οι ίδιοι έστησαν. 

Η γκάφα προκάλεσε πανικό στα κυβερνητικά επιτελεία αναγκάζοντας τον ίδιο τον Υπουργό κ. Ραγκούση να παρέμβει στο δελτίο ειδήσεων του Μέγκα για να σώσει ότι μπορούσε, αλλά μάταια. Νωρίτερα στο ίδιο δελτίο ειδήσεων ο Νικήτας Κακλαμάνης είχε προβεί στις αποκαλύψεις κάνοντας τον Γιώργο Καμίνη να βουρκώσει, ο οποίος αιφνιδιασμένος πραγματικά έχασε τα λόγια του αδυνατώντας να δώσει απαντήσεις.

Facebook

Twitter

E-Mail Επικοινωνίας

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
athinapress@gmail.com
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Η πολιτική εξαπάτηση του Γ. Παπανδρέου

Γ. Παπανδρέου: Λεφτά υπάρχουν!

Εφημερίδες

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου