Content feed Comments Feed

Χθες το απόγευμα ο Γιώργος Καμίνης πραγματοποίησε την πρώτη προεκλογική του συγκέντρωση, στην οδό Αθήνας, στη Βαρβάκειο αγορά. Αν και ο κόσμος δεν φάνηκε να ανταποκρίθηκε στο πρώτο κάλεσμα του υποψήφιου δημάρχου (δεν πρέπει να ήταν πάνω από 200 με 250 άτομα), τα κυβερνητικά και κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ έδωσαν δυναμικό παρόν στη συγκέντρωση. Πρώτος και καλύτερος εμφανίστηκε ο νέος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ ο Μιχάλης Καρχιμάκης. Ίσως να ήταν και η πρώτη του επίσημη αποστολή. Εκεί ήταν επίσης η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου με την νέα αναπληρώτρια υπουργό Φώφη Γενηματά (αν και δεν τις είδαμε να αλλάζουν κουβέντα), ο νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Α' Αθήνας Παντελής Οικονόμου, η υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιά Ντίνα Μπέη, η υπεύθυνη επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΠΑΣΟΚ Μαρία Καρακλιούμη. Εκεί ήταν επίσης και στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς του Κουβέλη, όπως ο Θόδωρος Μαργαρίτης.

Τον υποψήφιο δήμαρχο προλόγισε ο δημοσιογράφος Προκόπης Δούκας (όπως όλα δείχνουν θα διεκδικήσει μια θέση στο ψηφοδέλτιο του Καμίνη), ως εκπρόσωπος της "ανεξάρτητης" κίνησης πολιτών για τη διάσωση του ιστορικού κέντρου της Αθήνας.
Τόσο ο Δούκας όσο και ο Καμίνης στις ομιλίες τους εξαπέλυσαν σκληρή επίθεση στη Δημοτική Αρχή του Νικήτα Κακλαμάνη.

Όπως ήταν επόμενο ο Δήμαρχος Αθηναίων έδωσε τη δική του απάντησε κάνοντας την ακόλουθη δήλωση:

«Η πρώτη δημόσια εκδήλωση του υποψηφίου Δημάρχου κ. Γιώργου Καμίνη έγινε με απουσία του λαού της Αθήνας αλλά παρουσία πλήθους υπουργών της Κυβέρνησης, του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, βουλευτών και στελεχών του κόμματος του μνημονίου.

Έτσι με τον πιο λαμπρό τρόπο επιβεβαιώθηκε το πόσο «ανεξάρτητη» είναι η υποψηφιότητα του φίλου κ. Καμίνη, ο οποίος επειδή δεν κατοικεί στην πόλη στην οποία θέλει να γίνει Δήμαρχος, δεν την γνωρίζει, δεν την αγαπά και όπως έχει παραδεχθεί δεν έχει ακόμη… λύσεις για τα προβλήματά της. Σπατάλησε το χρόνο του σε συκοφαντίες, που θα τον εκθέσουν, γενικόλογους αφορισμούς και προσωπικές επιθέσεις κατά υποψηφίων.

Τι κρίμα για έναν πανεπιστημιακό δάσκαλο».

Facebook

Twitter

E-Mail Επικοινωνίας

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
athinapress@gmail.com
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Η πολιτική εξαπάτηση του Γ. Παπανδρέου

Γ. Παπανδρέου: Λεφτά υπάρχουν!

Εφημερίδες

Αναγνώστες