Content feed Comments Feed

Όπως αναφέρει σήμερα στο προσωπικό της blog η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, μέχρι πρότινος σύμβουλος του Βούγια στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, δεν πρόκειται να αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής που ενέκρινε η διοίκηση της ΕΡΤ. 

Αιτία της απόφασής της όπως δηλώνει είναι "η συστηματική και επίμονη επίθεση από ορισμένα ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ και blogs" με αφορμή μια φωτογράφιση που είχε κάνει πριν δέκα χρόνια και για το γεγονός ότι δεν υπήρξε καμία δημόσια αντίδραση για την προάσπιση της προσωπικότητάς της. Δεν αμφιβάλουμε ότι μπορεί να είναι και έτσι. Από την άλλη μεριά όμως η απόφαση αυτή φαίνεται ότι εξυπηρετεί έναν άλλο στόχο τον οποίο έχει θέσει η φιλόδοξη Αφροδίτη.

Όπως μαθαίνουμε η πρώην σύμβουλος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, έχει αρχίσει να καλοβλέπει το ενδεχόμενο να ασχοληθεί ακόμα πιο ενεργά με τα κοινά και να θέσει υποψηφιότητα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Στον Δήμο Αθηναίων (αν και Θεσσαλονικιά) και φυσικά με τον συνδυασμό του  Γιώργου Καμίνη για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια σε πρόφαση συνέντευξή της σε κυριακάτικη εφημερίδα, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση στον Νικήτα Κακλαμάνη. Αν είναι έτσι θα πρέπει να συνδυάσει τις υποχρεώσεις της στον Δήμο, εφόσον εκλεγεί με τις σπουδές της, αφού όπως μας ενημερώνει ξεκινά μεταπτυχιακό στο CITY UNIVERSITY του Λονδίνου με θέμα Global Migration.

Facebook

Twitter

E-Mail Επικοινωνίας

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
athinapress@gmail.com
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Η πολιτική εξαπάτηση του Γ. Παπανδρέου

Γ. Παπανδρέου: Λεφτά υπάρχουν!

Εφημερίδες

Αναγνώστες