Content feed Comments Feed

Έξαλλος είναι ο Πέτρος Τατούλης με τον Γ. Καρατζαφέρη και την ανακοίνωση που εξέδωσε δίνοντας και επίσημα το χρίσμα του ΛΑΟΣ στο πρόσωπό του. Ο Πετράν επιθυμεί διακαώς τη στήριξη ΠΑΣΟΚ για να έχει ελπίδες. Το παζάρι που παίζεται στο παρασκήνιο είναι χοντρό και οι ισορροπίες πολύ λεπτές. Η επίσημη στήριξη από το ΛΑΟΣ του χαλάει τα σχέδια. Όχι γιατί δεν την θέλει αλλά διότι προηγήθηκε από κάθε άλλη πιθανή στήριξη που θα μπορούσε να έχει από άλλο κομματικό φορέα, δίνοντας χρώμα στην υποψηφιότητά του.
Ο Τατούλης θεωρεί ότι ο Καρατζαφέρης βιάστηκε και του έκανε ζημιά. Δεν ρωτήθηκε για την ανακοίνωση έβγαλε. Και όταν αντιλήφθηκε τη ζημιά που γίνεται στην υποψηφιότητά του άρχισε να τρέχει και να μην φτάνει.
Τώρα για να σώσει ότι μπορεί διαρρέει επισήμως μέσω "συνεργατών"  του ότι «η κάθοδος του κ. Τατούλη για τη συγκεκριμένη θέση ήταν και θα παραμείνει αυστηρά ανεξάρτητη, ακομμάτιστη και αχρωμάτιστη. Από την άλλη είναι δημοκρατικό δικαίωμα του κάθε πολιτικού χώρου και κάθε πολίτη να στηρίξει όποια υποψηφιότητα νομίζει ότι τον εκφράζει».

Facebook

Twitter

E-Mail Επικοινωνίας

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
athinapress@gmail.com
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Η πολιτική εξαπάτηση του Γ. Παπανδρέου

Γ. Παπανδρέου: Λεφτά υπάρχουν!

Εφημερίδες

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου