Content feed Comments Feed

Επιχείρηση απομάκρυνσης τραπεζοκαθισμάτων στην Πλατεία Δημοπρατηρίου (Μητροπόλεως και Αιόλου) στο Μοναστηράκι, πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί ειδικά συνεργεία του Δήμου Αθηναίων μετά από εντολή του Δημάρχου Νικήτα Κακλαμάνη. Τα συνεργεία του Δήμου Αθηναίων απομάκρυναν τα τραπεζοκαθίσματα που καταλάμβαναν παρανόμως τον πεζόδρομο και παρεμπόδιζαν τη διέλευση πεζών και οχημάτων πρώτης ανάγκης. Είχαν προηγηθεί επανειλημμένες συστάσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και η επιβολή των προβλεπόμενων προστίμων προς τους καταστηματάρχες που παρανομούσαν χωρίς αυτοί να συμμορφώνονται.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Οικονομικών Νίκου Βαφειάδη και του Αντιδημάρχου Καταστημάτων και Ασφάλειας της Πόλης Ανδρέα Παπαδάκη...


Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης ο κ. Βαφειάδης δήλωσε: «Οι καταστηματάρχες πρέπει να κατανοήσουν ότι οι πεζόδρομοι και οι κοινόχρηστοι χώροι ανήκουν σε όλους τους πολίτες και δεν έχει κανείς δικαίωμα να εμποδίζει την ελεύθερη διέλευσή τους. Πρέπει επιτέλους να συμμορφωθούν με τις διατάξεις του νόμου. Αν και δεν είναι πολλοί, υπάρχουν επιχειρηματίες που παρά τις επανειλημμένες συστάσεις μας δεν συμμορφώνονται. Εντολή του Δημάρχου Νικήτα Κακλαμάνη είναι να απομακρύνονται τα τραπεζοκαθίσματα από όσα καταστήματα παρανομούν και αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους».

Από την πλευρά του ο κ. Παπαδάκης δήλωσε: «Οι επιχειρήσεις του Δήμου Αθηναίων θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές του Δήμου Αθηναίων, εκεί όπου λίγοι καταστηματάρχες επιμένουν να παρανομούν. Δεν είναι πολλοί. Ακολουθούμε όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες και παρά τις επανειλημμένες συστάσεις των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου Αθηναίων, υπάρχουν καταστηματάρχες που δεν συμμορφώνονται. Η απρόσκοπτη διέλευση πεζών και οχημάτων έκτακτης ανάγκης από πεζοδρόμια, πεζόδρομους και κοινόχρηστους χώρους πρέπει να είναι το αυτονόητο και αυτό διασφαλίζει ο Δήμος Αθηναίων με τις επιχειρήσεις που πραγματοποιεί».

Facebook

Twitter

E-Mail Επικοινωνίας

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
athinapress@gmail.com
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Η πολιτική εξαπάτηση του Γ. Παπανδρέου

Γ. Παπανδρέου: Λεφτά υπάρχουν!

Εφημερίδες

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου